Afspraak maken

 

Voor het maken van een eerste afspraak of bij vragen kunt u het beste uw naam en telefoonnummer op de voicemail (06-51409366) inspreken of het onderstaande aanmeldformulier invullen (graag met uw telefoonnummer). Tijdens de lunchpauze op maandag, dinsdag en donderdag van 12.30u-13.00u ben ik meestal ook direct telefonisch  te bereiken of probeer ik u in die tijd z.s.m. terug te bellen. Tijdens afspraken neem ik de telefoon liever niet aan. P.S. de telefoonspreekuren zijn nu even vervallen tijdens de corona-crises, spreekt u a.u.b. de voicemail direct in, en ik bel u op werkdagen van ma-do z.s.m. terug).

Afspraken worden hoofdzakelijk van maandag tot en met donderdag tussen 8.45 uur en 16.15 uur gemaakt. In overleg zijn andere tijden mogelijk. Op maandag en dinsdag en op woensdag(ochtend) ben ik in Roden, op donderdag in Groningen en woensdagmiddag in Norg.

Actuele wachttijd 

Intakes en behandelingsafspraken worden weer, tijdens de corona-pandemie , i.o. gewoon op de praktijk of via beveiligd beeldbellen gedaan. Wel worden hierbij de regels van het RIVM gevolgd. De wachttijd voor een eerste gesprek (aanmeldingswachttijd), na verwijzing van uw huisarts uit die regio, is voor Roden/Peize/Leek ca 12wk en voor Norg en Hoogkerk ca 4-5wk (bijgewerkt op 29-7-'20).

De wachttijd kan korter worden, door bijv. afzeggingen wegens ziekte e.d. Er is geen behandelingswachttijd. De behandeling start direct aansluitend op de intake, meestal 2 weken na het eerste gesprek.

Bij te lange wachttijden wordt het wachttijdenbeleid van de LVVP gevolgd. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met uw zorgverzekeraar opnemen en vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken na uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden (de Treeknormen) die landelijk door zorgverzekeraars en zorgaanbieders gezamenlijk zijn vastgesteld.