Afspraak maken

 

Voor het maken van een eerste afspraak of bij vragen kunt u het beste uw naam en telefoonnummer op de voicemail (06-51409366) inspreken of het onderstaande aanmeldformulier invullen (graag met uw telefoonnummer). Tijdens de lunchpauze op maandag, dinsdag en donderdag van 12.30u-13.00u ben ik meestal ook direct telefonisch te bereiken of probeer ik u in die tijd z.s.m. terug te bellen. Tijdens afspraken neem ik de telefoon liever niet aan.

Afspraken worden hoofdzakelijk van maandag tot en met donderdag tussen 8.45 uur en 16.15 uur gemaakt. In overleg zijn andere tijden mogelijk. Op maandag en dinsdag en op woensdag(ochtend) ben ik in Roden, op donderdag in Groningen en woensdagmiddag in Norg.

 

Actuele wachttijd 

 

De wachttijd voor het eerste gesprek (aanmeldingswachttijd) is ca 9-12 weken (bijgewerkt op 13-9-'19) in Roden. De wachttijd op de locaties Norg en Hoogkerk is ca 2-4 weken (na verwijzing van huisartsen uit Hoogkerk en Norg.

Voor verzekerden bij Unive, VGZ, UMC,IZA, IZZ, VNG: Vanwege het bereikt hebben van het budget-plafond voor 2019 kunt u niet eerder dan per 1-1-2020 in behandeling komen. Via de klantenservice van deze verzekeraars kunt u informatie krijgen of andere gecontracteerde praktijken in de regio nog wel budgetruimte hebben voor 2019.

De exacte wachttijd kan korter worden, door bijv. afzeggingen wegens ziekte e.d. Er is geen behandelingswachttijd. De behandeling start direct aansluitend op de intake, meestal 2 weken na het eerste gesprek.

Bij te lange wachttijden wordt het wachttijdenbeleid van de LVVP gevolgd. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met uw zorgverzekeraar opnemen en vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken na uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden (de Treeknormen) die landelijk door zorgverzekeraars en zorgaanbieders gezamenlijk zijn vastgesteld.