Afspraak maken

 

Voor het maken van een eerste afspraak of bij vragen kunt u het beste uw naam en telefoonnummer op de voicemail (06-51409366) inspreken of het onderstaande aanmeldformulier invullen (graag met uw telefoonnummer). Ik bel u dan op werkdagen van maandag t.m. donderdag z.s.m. terug. U kunt ook tijdens de lunchpauze op maandag, dinsdag en donderdag van 12.30u-13.00u bellen en/of inspreken, als het mogelijk is bel ik dan direct terug. Tijdens afspraken neem ik de telefoon liever niet aan.

Afspraken kunnen van maandag tot en met donderdag tussen 8.45 uur en 15.30 uur worden gemaakt. Op maandag en dinsdag en op woensdag(ochtend) ben ik in Roden, op woensdagmiddag in Norg en op donderdag in Groningen.

Actuele wachttijd 

Intakes en behandelingsafspraken worden i.o. gewoon op de praktijk of via beveiligd beeldbellen gedaan. Wel worden op de praktijk, vanwege de corona-pandemie, de regels van het RIVM gevolgd  (zie ook de update 15 januari). De wachttijden voor een eerste gesprek (aanmeldingswachttijd) zijn op dit moment na verwijzing van uw huisarts uit die plaats, voor Roden/Peize/Leek ca 15-18wk, Norg ca 5wk en Hoogkerk ca 8-10wk (bijgewerkt op 15-1-'21). Er is geen behandelingswachttijd, d.w.z. de behandeling start direct aansluitend op de intake, meestal 2 weken na het eerste gesprek. 

Mocht je een collega zoeken die mogelijk eerder plek heeft dan kun je kijken op de site van de Groninger Psychologen Coöperatie (GPC, www.gpcgroningen.nl)Je kunt ook contact opnemen met je zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling, je zorgverzekeraar kan je dan ondersteunen, zodat je ergens binnen 4 weken vanaf je eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen). Bij langere wachttijden dan deze Treeknormen wordt het wachttijdenbeleid van de LVVP gevolgd.