Afspraak maken

 

Voor het maken van een eerste afspraak of bij vragen kunt u het beste uw naam en telefoonnummer op de voicemail (06-51409366) inspreken of het onderstaande aanmeldformulier invullen (graag met uw telefoonnummer). Ik bel u dan op werkdagen van maandag t.m. donderdag z.s.m. terug. U kunt ook tijdens de lunchpauze op maandag, dinsdag en donderdag van 12.30u-13.00u bellen en/of inspreken, als het mogelijk is bel ik dan direct terug. Tijdens afspraken neem ik de telefoon liever niet aan.

Afspraken worden hoofdzakelijk van maandag tot en met donderdag tussen 8.45 uur en 15.45 uur gemaakt. In overleg zijn andere tijden mogelijk. Op maandag en dinsdag en op woensdag(ochtend) ben ik in Roden, op woensdagmiddag in Norg en op donderdag in Groningen.

Actuele wachttijd 

Intakes en behandelingsafspraken worden i.o. nog gewoon op de praktijk of via beveiligd beeldbellen gedaan. Wel worden op de praktijk, vanwege de corona-pandemie, de regels van het RIVM gevolgd  (zie ook de update 16 oktober) De wachttijd voor een eerste gesprek (aanmeldingswachttijd), na verwijzing van uw huisarts uit die plaats, is voor Roden/Peize/Leek ca 14wk en voor Norg en Hoogkerk ca 5-7wk (bijgewerkt op 16-10-'20).

De wachttijd kan korter worden, door bijv. afzeggingen wegens ziekte e.d. Er is geen behandelingswachttijd. De behandeling start direct aansluitend op de intake, meestal 2 weken na het eerste gesprek.

Bij te lange wachttijden wordt het wachttijdenbeleid van de LVVP gevolgd. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met uw zorgverzekeraar opnemen en vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken na uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden (de Treeknormen) die landelijk door zorgverzekeraars en zorgaanbieders gezamenlijk zijn vastgesteld.